11.6.2015

Lapset pomoina

Neljäs leiripäivä pärähtää käyntiin aamutarinalla, kuinka raha kiertää yhteiskunnassa. Tarina virittelee heti Pikkuyrittäjät oikealle taajuudelle, sillä Tokoinrannassa päästään näyttelemään myyntitilanteita. Harjoittelu tekee mestarin ja nopeasti leiriläiset oivaltavat asiakaspalvelun avaimet: ystävällinen asenne ja hymy.


Lapset pomoina -tuntia on leirillä odotettu kuumeisesti ja lopulta tuo tunti koittaa. Tunnin ideana on valmistaa loppuhuipentumaa varten tuotteita apuvoimin. Pikkuyrittäjät saavat siis viisi työntekijää (aikuista) yrityksiinsä töihin tunnin ajaksi. 

Ylläriveljet
Leiriläiset saavat ohjeistuksen tuntia varten seuraavasti: 

"Monissa yrityksissä on huomattu, että työntekijät tekevät motivoituneemmin töitä mikäli heidät on ohjeistettu työhönsä. Kerro siis omille työntekijöillesi mitä haluat heidän tekevät ja näytä mallia. Hyvä johtaja auttaa työntekijäänsä. Pikkuyrittäjänä voit myös pitää huolta työntekijöistä tuomalla heille vettä, purkkaa, suklaata, pähkinöitä tai muuta välipalapöydältä löytyvää, jotta he jaksaisivat paremmin." 

Leiriohjaajat voivat ilokseen todeta, että Pikkuyrittäjät toimivat esimerkillisinä pomoina ja huolehtivat loistavasti työntekijöistään.

SE
Helsinki-päivä lähestyy ja huomenna päästään tosi toimiin. Hienot ovat tuotteet ja julisteet! Huomenna torilla tavataan.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti